- a zöldségeket (pucolva, nyersen) lereszeljük nagylyukú sajtreszelőn.
- az arány 1:1(:1), de ha valamiből több lesz benne, az a cékla legyen.
- legalább egy fél napot pihentessük hűtőben, hogy összeérjenek az ízek.
Alma #1
- alma+cékla
- só
- cukor
- almaecet
Alma #2
- alma+cékla
- só
- fehér bors
- dijoni mustár
- tejföl
- facsart citromlé
Alma #3
- alma+cékla
- őrölt köménymag
- citromlé
- olivaolaj
- só
- méz
- ecetes torma
- (friss bazsalikom/petrezselyem)
Alma #4
- alma+cékla
- kefir
- reszelt torma
- só
Alma+Répa
- alma+répa+cékla
- só
- tejföl
- őrölt köménymag
- reszelt torma
- zúzott fokhagyma
Ezt eredetileg a Cukormentes életre szerettem volna kitenni, de két variációban is van cukortartalmú édesítőszer, úgyhogy inkább ide került... fűszerezni úgyis érzésre kell :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése